La Fleuriste Kraailandhof Hoogland
La Fleuriste Kraailandhof Hoogland

BLOEMEN EN BROCANTE BIJ LA FLEURISTE

Onze bloembinderij is gespecialiseerd in bijzonder bloemwerk, rouw- en trouwcreaties.

De winkel, de boeketten en het bloemwerk worden telkens aangepast aan het seizoen. Ook de nieuwste inzichten op het gebied van bloembindwerk, alsmede de nieuwste trends worden door ons nauwlettende in het oog gehouden. Op onze eigen speciale wijze verwerken wij deze inzichten en trends in ons bloemwerk.  Dit geldt niet alleen voor de boeketten en bloemstukken maar in het bijzonder voor ons bruidswerk en rouwwerk.

Ons team bestaat uit ervaren en gediplomeerde bloembindsters die alle boeketten en bloemstukken die u in de winkel aantreft, ter plaatse met de hand vervaardigen. U kunt altijd door één van hen een mooi boeket naar eigen smaak laten binden, waarbij u een keuze kunt maken uit de vele soorten losse bloemen die wij altijd vers in huis hebben. Al uw aankopen kunnen tevens via de website van Fleurop of onze eigen website besteld worden en indien gewenst thuis bezorgd worden.

Naast de prachtige boeketten, bloemstukken, buitenplanten, kamerplanten en natuurlijk potten en vazen, verkopen wij ook een groot assortiment aan zijden bloemen, de beroemde Yankee Candle geurkaarsen en brocante woondecoratie, zoals Franse smeedijzeren vazen, brocante tafels en kastjes, beelden, brocante gebruiksvoorwerpen en cadeau artikelen .

We helpen u graag bij het uitzoeken van een prachtig bloemengeschenk, brocant meubeltje of cadeau.

Graag tot gauw!

Fleurop Kraailandhof Hoogland

La Fleuriste Kraailandhof Hoogland

OPENINGSTIJDEN

Maandag t/m donderdag: 08:30 – 18:00
Vrijdag: 08:30 – 21:00
Zaterdag: 08:30 – 18:00
Zondag: gesloten