SERVICE EN INFORMATIE

Waar kunt u parkeren?

Er is altijd voldoende parkeergelegenheid bij winkelcentrum Kraailandhof. Op het plein maar ook in de parkeergarage kunt u altijd gratis parkeren.

Bent u iets verloren? Wellicht hebben wij het gevonden.

Iets verliezen is natuurlijk altijd vervelend. Denkt u dat u iets verloren bent in het winkelcentrum? Informeer dan even bij xxxx, als het gevonden is kunt u het hier afhalen.

Waar kunt u uw OV Chipkaart opladen?

Reist u met het openbaar vervoer? Dan heeft u een OV-Chipkaart nodig en voldoende saldo. U kunt het saldo opwaarderen bij Albert Heijn, u vindt daar een oplaadpunt voor uw OV-Chipkaart.

Geldautomaat

Wilt u contant geld opnemen? Ook dat kan natuurlijk, u vindt een geldautomaat in Albert Heijn.

Waar vindt u een AED?

Bij een hartstilstand is direct starten met reanimeren en het het inzetten van een AED van levensbelang. In een noodsituatie kunt u gebruik maken van de AED die u vindt bij Albert Heijn en Apotheek Hoogland. Uiteraard kunt u bij alle winkels hulp vragen en 112 bellen.

WINKELS

In winkelcentrum Kraailandhof vindt u 18 winkels in 1 centrum. Van schoenen tot brillen, van supermarkt tot bloemen. Zoekt u een specifieke winkel? Klik dan hier.

PARKEREN

Parkeren bij Kraailandhof is altijd gratis. Er is voldoende parkeergelegenheid op het plein maar er is ook een gratis parkeergarage.

EVENEMENTEN

Regelmatig worden er leuke evenementen georganiseerd op het plein. Een gezellige zomermarkt, de intocht van Sinterklaas en nog veel meer. Kijk hier voor het overzicht.